طلاقهای بلامنازع آسانتر است، زیرا هر دو زوج در تمام مواردی مانند حضانت فرزند، نفقه فرزند، تقسیم داراییهای زناشویی و نفقه توافق دارند. در مقابل پروسه طلاقهای اعتراضی سخت است زیرا تا زمانی که قاضی تصمیم نهایی را بگیرد یا شما و همسرتان به توافق برسید، باید روند طلاق را طی کنید. طلاقهای بدون مناقشه هزینه زمان کمتری نیاز دارند، زیرا الزامی به تشکیل به هیچ جلسه دادگاهی نیست.
همسر شما میتواند با عدم موافقت با شرایط طلاق، فرایند آن را طولانی کند. شما یا همسرتان میتوانید با شرایط پیشنهادی وکیل طلاق موافقت کنید یا اینکه پرونده تا پایان محاکمه پیش خواهد رفت تا قاضی تصمیم نهایی را بگیرد.
اگر زوجین در مورد "همه" مسائل مربوط به حضانت فرزند، تقسیم دارایی و نفقه توافق داشته باشند، میتوان طلاق غیر قابل اعتراض را مطرح کرد.
در اینجا فرآیند اصلی یک طلاق غیرقابل اعتراض (طلاق توافقی) مطرح است. یکی از زوجین برای تهیه اسناد وکیل طلاق استخدام میکند. هر دو زوج مدارک را بررسی میکنند و با تمام شرایط موافقت میکنند. شرایط عمدهای که همسران باید بر سر آن توافق کنند که باید با حضانت فرزند، نفقه فرزند، تقسیم داراییها، تقسیم بدهیها و نفقه سروکار داشته باشند. اگر هر دو زوج موافق باشند، از قاضی خواسته میشود تا اسناد را بررسی کند. در صورت تایید قاضی، حکم طلاق قطعی صادر میشود.
دادسو، یک موسسه حقوقی است که به ایرانیان سراسر جهان خدمات ارائه میدهد. کادر این مجموعه متشکل از کارشناسان، مشاوران و وکلای پایه یک دادگستری است که هرکدام در زمینه خاصی تخصص دارند و همین امر باعث میشود تا پروندهها به تفکیک موضوع به وکلای متخصص در آن موضوع محول و بررسی شود. پیش از اعطای وکالت به وکلا، میتوانید از مشاور رایگان و راهنماییهای کارشناسان بهرهمند شوید.
اگر همسرتان با طلاق موافق نیست، به سادگی درخواست بدهید و قاضی تصمیم نهایی را خواهد گرفت.
در اینجا یکی از زوجین وکیل طلاق میگیرد تا مدارک طلاق را به دادگاه تقدیم کند و پرونده باز شود. سپس مدارک به همسر دیگر تحویل داده میشود. این امر به معنای اطلاعرسانی به همسر است که شما درخواست طلاق کردهاید و از ادعاهای شما مطلع میشود. همسر خوانده شده ۲۱ روز فرصت دارد به مدارک پاسخ دهد.
به احتمال زیاد اولین جلسه شما در دادگاه در حدود ۹۰ روز پس از بررسی اسناد برگزار میشود. در این جلسه قاضی تصمیمات موقتی در مورد حضانت، حمایت مالی و سایر احکام موقت مانند اینکه چه کسی در خانه زندگی میکند، میگیرد.
در دادگاه اسناد به اشتراک گذاشته میشود و شاهدان در برابر قاضی شهادت میدهند. دادگاه خانواده یک محاکمه قاضی است، نه یک محاکمه هیئت منصفه. پس از اینکه هر دو وکیل مدارک خود را ارائه کردند، قاضی در مورد تمام دعاوی تصمیم نهایی میگیرد و حکم طلاق قطعی را ارائه میکند.
شرایط طلاق توافقی
شرایط طلاق توافقی در ایران عوض شده است و متقاضیان باید ابتدا به سامانه نوبتدهی طلاق مراجعه کنند، اطلاعات خود را در این سامانه ثبت نمایند، از مراکز غربالگری نوبت دریافت کنند و در نهایت در زمان مشخص شده به آن مراجعه کنند. پس از طی جلسات مشاوره، گواهی عدم انصراف از طلاق از مرکز را دریافت کنند و آن را در زمان ثبت تقاضای طلاق توافقی، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی تحویل دهند. در این مرحله دادخواست ثبت و به دادگاه خانواده ارجاع داده میشود.
اگر به هر دلیلی تصمیم دارید که طلاق توافقی را غیرحضوری انجام دهید و تمایل ندارید که در جلسات مشاوره و دادگاه حاضر شوید، میتوانید همه مراحل طلاق توافقی را به طور کامل - از جلسات مشاوره تا مرحله دریافت سند طلاق - به وکلای موسسه حقوقی دادسو بسپارید.
مراحل طلاق توافقی
زوجین برای طلاق توافقی باید گواهی عدم امکان سازش را از دادگاه دریافت کنند.
· مرحله اول برای طلاق توافقی، موافقت و تصمیم قطعی زوجین برای متارکه است.
· مرحله دوم، اخذ رای (دادنامه) است.
· مرحله سوم: ثبت تقاضای طلاق
· مرحله آخر، ثبت رسمی در محضر
وکیل طلاق توافقی
در طلاق توافقی زوجین میتوانند بدون نیاز به وکیل مراحل کار را انجام دهند، اما شرایطی هم وجود دارد که ممکن است بخواهند با استخدام وکیل طلاق توافقی، بررسی مدارک و توافقنامه حلوفصل را به او بسپارند و از این طریق از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری نمایند.
اگر قصد دارید مراحل طلاق توافقی را به کمک وکیل طلاق پیش ببرید، پیشنهاد ما به شما این است که با موسسه حقوقی دادسو، به شماره تلفن "۰۲۱-۹۱۰۷۹۱۰۳" تماس بگیرید. کارشناسان ما با ارائه مشاوره رایگان به شما، سؤالات و ابهامات شما را رفع خواهند کرد، سپس شما را به وکیل متخصص در زمینه طلاق توافقی معرفی میکنند.
در این مرحله جلسات حضوری یا آنلاین شما با وکیل متخصص طلاق توافقی آغاز میشود. وکیل منتخب مراحل مختلف پرونده را به دقت انجام میدهد و در طول این دوره یک پشتیبان اختصاصی روند پرونده را به شما گزارش میدهد. وکیل طلاق توافقی شما، طبق توافق شما و همسرتان توافقنامه طلاق را تنظیم میکند و با حضور وی در جلسات دادگاه و شورای حل اختلاف دیگر به حضور شما نیازی نخواهد بود.
برای ارتباط با مجموعه دادسو یکی از روشهای زیر را امتحان کنید:
تلفن: ۰۲۱-۹۱۰۷۹۱۰۳
سایت: https://dadsoo.com
ایمیل: Info@Dadsoo.Com
نشانی: تهران، سعادتآباد، بخشایش، خیابان ۱۷، پلاک ۸۱، واحد ۱۰
انحصار وراثت
انحصار وراثت اقدامی است که پس از فوت شخص، فهرستی از داراییها و وارثان وی را مشخص میکند و تعیین میکند که سهمالارث هر کدام از وراث چقدر است.
در صورتی که اموال متوفی کمتر از ۵۰ میلیون باشد، انحصار وراثت محدود و اگر بیش از این میزان باشد، انحصار وراثت نامحدود خواهد بود.
برای دریافت گواهی انحصار وراثت باید گواهی فوت را از ثبت احوال دریافت کرد که یکی از مدارک لازم برای تقاضای انحصار وراثت است. برای دریافت این گواهی باید یکی وراث یا وکیل به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجع نماید.
مرحله بعد مراجعه به دفتر اسناد رسمی است. در این مرحله مدارکی مانند: گواهی فوت، اصل و کپی شناسنامه همه وراث، اصل و کپی کارت ملی همه وراث باید ارائه شود و دو نفر شاهد که تمامی وراث را میشناسند، استشهادیه انحصار وراثت را امضا نمایند. این عمل وراث شخص متوفی را تأیید میکند.
در حقیقت گواهی انحصار وراثت به این دلیل صادر میشود که وراث بتوانند امور مالی و اداری را در مورد اموال متوفی بدون منع قانونی و حقوقی انجام دهند.
از آنجا که در امور مربوط به انحصار وراثت مشکلات زیادی وجود دارد، حضور یک وکیل انحصار وراثت که بتواند فرایند را تسریع ببخشد و از بروز مشکلات جلوگیری کند، بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
در صورتی که وکیل به جای وراث در مراحل انحصار وراثت حضور داشته باشد، فرایند با دقت و سرعت بیشتر انجام خواهد شد. در صورتی که نیاز به مشاوره دارید، میتوانید از طریق تلفن و یا واتساپ با کارشناسان حقوقی در تماس باشید تا ایشان شما را راهنمایی کنند. یک وکیل انحصار وراثت دادسو تمامی مراحل را بدون نیاز به حضور وراث انجام خواهد داد در این صورت در زمان و مخارج فرایند صرفهجویی میشود.
نظر شما